shkolaw.in.ua 1 2 3
ЖУРНАЛ


КОНТРОЛЮ ЗА ХАРЧУВАННЯМ

Розпочато:_________________
Закінчено:_________________

Карта організації контролю

в днз ( ясла-садок) № 7 «Оленка» групою контролю за харчуванням

2012-2013 н.р.



Дата

Предмет контролю

Примітка









































































































































































































































































































































Аналіз санітарно-гігієнічного стану харчоблоку та допоміжних приміщень
Дата проведення: . .


з/п

Критерії оцінювання

Зауваження, оцінка

1

Санітарний стан холодильного обладнання:




кількість (за нормою/фактична)




своєчасність розморожування




утримання у чистоті




дотримання температурного режиму




зберігання продуктів згідно з епідеміологічними висновками




наявність термометрів




2

Робочий та санітарний стан технологічного обладнання:




електроплити




котли




скороварки




інше обладнання


3


Робочий стан витяжної вентиляції на харчоблоці




4

Кухонні дошки:




кількість (чи відповідає нормі)




якість обробки




маркування за призначенням




правильність зберігання




5

Ножі для сирої та готової продукції:




кількість (чи відповідає нормі)




якість обробки




маркування за призначенням




правильність зберігання




6

Столи для сирої та готової продукції:




кількість (чи відповідає нормі)




якість обробки




маркування




7

Кухонний посуд:





кількість (чи відповідає нормі)




маркування за об’ємом і призначенням




санітарний стан




наявність пощербленого/пошкодженого посуду




8

Питна вода:




умови зберігання




своєчасність заміни




9

Ваговимірювальні засоби:




маркування




наявність окремих терезів для сирої та готової продукції




технічний стан, періодичність проведення перевірки




10

Інвентар для прибирання:




маркування




правильність зберігання




11

Мийні та дезінфікуючі засоби:





наявність




маркування посуду для зберігання




наявність шафи для зберігання




наявність інструкції щодо правил миття кухонного посуду, інвентарю та обладнання




12

Забезпеченість працівників харчоблоку спеціальним одягом (кількість згідно з вимогами та зовнішній вигляд):




головні убори




рушники




халати




13

Загальний санітарний стан




следующая страница >>